replica rolex

replica rolex
replica rolex

2013年9月17日星期二

Audemars Piguet Fake Watches

bezoek ons ​​op Lang geleden, in 2006 de productie introduceerde een nieuwe echappement dat functioneerde op een minder hectische 21.600 VPH, maar zelfs in die tijd testen hadden aangetoond dat het AP echappement was efficiënt draait perfect op 43.200 VPH of 6 hertz-zelfs met vrijwel geen smering op de pallet stenen, die snel zou verdwijnen op die snelheid toch. Het weglaten van glijmiddel lost een probleem dat ook geplaagd horlogemakers zolang mechanische uurwerken hebben bestaan: gommen of verharding op de olie.
Deze frisse echappement zal afhangen van een uitvinding door de Parijse koninklijke klokkenmaker Robert Robin (1742-1799). Hij produceerde een nieuw systeem in 1791, dat de deugden van de bekende uitnemers gecombineerd door de dag, de zogenaamde free-geveerde echappement en een met inbegrip van energie-overdracht via palletvork en bewaker pin binnen de voorloper in de richting van moderne Zwitserse ankerechappement zoals ontworpen door Thosmas Mudge in 1759.
Audemars Piguet is er in geslaagd de voordelen van beide systemen in de nieuwe hoogfrequente echappement oplossing van de olie zelf en invoering van een ander en belangrijk onderdeel van de sport:. Koersprecisie "see more Breitling copie and Burberry

没有评论:

发表评论

replica orologi

replica orologi
replica orologi